Wolf Rat

Discussion in 'WOLFTech Lounge' started by Grunt027, May 24, 2011.

  1. Grunt027

    Grunt027 New Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My squad runs Wolf Rat/WolfMAN ver. 1.0.3.0 and after the recent update to windows 7 we are all experiencing problems. We have been using Wolf to run our DFX server for a few years now. We desperately need a way to run our server. Any help or ideas would be very welcome. Grunt .dd.
     
  2. [WOLF]godsgift

    [WOLF]godsgift Administrator Staff Member

    Joined:
    Sep 2, 2005
    Messages:
    4,274
    Likes Received:
    51
    Trophy Points:
    48
    I'm sorry to say that everyone that knows anything about WOLFRat has moved on, some visit the forums once in a while so they might be able to help but i wouldn't get my hopes up.
    If it was working with an older OS you might want to switch back,my guess is there won't be any support for this program any more.
     
  3. BlueSky

    BlueSky New Member

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Home Page:
    What, if any, has been the alternative? What are people using now with W7?

    It sure was a nice utility.
     
    Last edited: Nov 28, 2011
  4. RR snake uk

    RR snake uk New Member

    Joined:
    Oct 16, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    WolfRat 1.0.3.0

    Hey guys.
    Just to let you know that I am an Admin with Ratchetes Rebels, and I have been using
    Wolfrat V 1.0.3.0 with Windows 7 Pro 64 bit with no problems at all.
    Maybe somebody could send me an email with details of the problems you are having,
    and I will see if I can find an answer with our boss man.
    Good luck
     

Share This Page